100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BLAZER S10 2.5 D 110PK
Bouwjaar 10-1994 - 05-2005

ABS sensoren CHEVROLET BLAZER S10 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET BLAZER S10 2.5 D

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET BLAZER S10 past. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI RemblokkenSMART HandremkabelsBEDFORD Wielnaven. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.