100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BLAZER K5 5.0 4WD 145PK
Bouwjaar 10-1984 - 09-1986

ABS sensoren CHEVROLET BLAZER K5 5.0 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET BLAZER K5 5.0 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET BLAZER K5

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.