WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO Sedan 1.6 116PK
Bouwjaar 03-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Sedan 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO Sedan 1.6

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Elke CHEVROLET AVEO Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS-sensoren in het wiellager

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.