WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO Sedan 1.4 100PK
Bouwjaar 07-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Sedan 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO Sedan 1.4

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO Sedan

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.