WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO Sedan 1.3 D 95PK
Bouwjaar 07-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Sedan 1.3 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO Sedan 1.3 D

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO Sedan

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS