WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO Sedan 1.3 D 75PK
Bouwjaar 07-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Sedan 1.3 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET AVEO Sedan 1.3 D komen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO Sedan

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.