WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO Sedan 1.2 69PK
Bouwjaar 03-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Sedan 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO Sedan 1.2

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO Sedan

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.