WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2011 tot heden
74
100
Sedan
03-2011 tot heden
85
116
Sedan

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Elke CHEVROLET AVEO Sedan heeft een eigen VIN-nummer.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

ABS sensor kopen voor uw auto

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.