WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.4 101PK
Bouwjaar 09.2008 - tot heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.4

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC StuurkogelsFIAT RemslangenOLDSMOBILE Remblokken. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.