WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.5 86PK
Bouwjaar 10-2004 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.5

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij controleren altijd bij de CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.