WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4 101PK
Bouwjaar 04-2008 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.