WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4 16V 94PK
Bouwjaar 06-2006 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4 16V

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensoren in het wiellager

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.