WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.2 72PK
Bouwjaar 06-2006 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.2

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.