WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.2 84PK
Bouwjaar 04-2008 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Elke CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.2 heeft een eigen VIN-nummer. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.