WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5 84PK
Bouwjaar 01-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.