WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4 83PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Brembo, Lucas en Rofren Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.