WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4 16V 94PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.4 16V

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.