WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO Hatchback 1.6 116PK
Bouwjaar 03-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Hatchback 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO Hatchback 1.6

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET AVEO Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.