WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO Hatchback 1.4 101PK
Bouwjaar 03-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Hatchback 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO Hatchback 1.4

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO Hatchback

Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.