WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO Hatchback 1.3 D 95PK
Bouwjaar 07-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Hatchback 1.3 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET AVEO Hatchback 1.3 D

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET AVEO Hatchback past. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.