WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO Hatchback 1.3 D 75PK
Bouwjaar 07-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Hatchback 1.3 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET AVEO Hatchback 1.3 D

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET AVEO Hatchback. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.