WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2011 tot heden
51
69
Hatchback
03-2011 tot heden
74
101
Hatchback
03-2011 tot heden
85
116
Hatchback

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET AVEO Hatchback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw auto

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.