100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC STS 3.6 VVT AWD 306PK
Bouwjaar 01.2005 - 12.2007

ABS sensoren CADILLAC STS 3.6 VVT AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS-sensor op uw CADILLAC STS 3.6 VVT AWD uitlezen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Een defect ABS-sensor herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC STS. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen.