100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 311PK
Bouwjaar 01-2008 - tot heden

ABS sensoren CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS sensor kopen voor uw CADILLAC CTS Sport Wagon

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.