100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Sport Wagon 3.0 276PK
Bouwjaar 01-2008 - tot heden

ABS sensoren CADILLAC CTS Sport Wagon 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw CADILLAC CTS Sport Wagon 3.0

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij controleren altijd bij de CADILLAC CTS Sport Wagon dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS sensor kopen voor uw CADILLAC

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART ABS sensorenNISSAN DraagarmenPORSCHE Handremkabels. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.