100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS 3.6 266PK
Bouwjaar 01.2008 - 12.2010

ABS sensoren CADILLAC CTS 3.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw CADILLAC CTS 3.6 uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Een defect ABS-sensor herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC CTS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de CADILLAC dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Je kunt bij ons betalen via overboeking, iDeal en MisterCash Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.