WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z8 Roadster (E52) 4.9 400PK
Bouwjaar 06-2000 - heden

ABS sensoren BMW Z8 Roadster (E52) 4.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW Z8 Roadster (E52) 4.9

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw BMW Z8 Roadster (E52)

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past.