WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 si 265PK
Bouwjaar 01-2006 - heden

ABS sensoren BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 si

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 si

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS sensor kopen voor uw BMW Z4 Roadster (E85)

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.