WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 i 231PK
Bouwjaar 02-2003 - heden

ABS sensoren BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 i

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Elke BMW Z4 Roadster (E85) heeft een eigen VIN-nummer. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS sensor kopen voor uw BMW

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.