WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si 211PK
Bouwjaar 09-2005 - heden

ABS sensoren BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW Z4 Roadster (E85).

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.