WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 i 177PK
Bouwjaar 09-2005 - heden

ABS sensoren BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 i

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW Z4 Roadster (E85) komen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.