WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z4 Roadster (E85) 2.2 i 170PK
Bouwjaar 10-2003 - heden

ABS sensoren BMW Z4 Roadster (E85) 2.2 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

ABS sensor kopen voor uw BMW Z4 Roadster (E85) 2.2 i

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW Z4 Roadster (E85)

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto.