WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z4 Coupé (E86) M 343PK
Bouwjaar 03-2006 - heden

ABS sensoren BMW Z4 Coupé (E86) M

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw BMW Z4 Coupé (E86) M

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW Z4 Coupé (E86)

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.