WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren BMW Z4 Coupé (E86)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2006 tot heden
195
265
Coupé
03-2006 tot heden
252
343
Coupé

ABS-sensoren in het wiellager

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

ABS sensor kopen voor uw BMW Z4 Coupé (E86)

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.