WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z3 Roadster (E36) M 3.2 321PK
Bouwjaar 03-1997 - heden

ABS sensoren BMW Z3 Roadster (E36) M 3.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW Z3 Roadster (E36) M 3.2

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW Z3 Roadster (E36). De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

ABS sensor kopen voor uw BMW

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.