WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z3 Roadster (E36) 2.8 i 193PK
Bouwjaar 04-1997 - heden

ABS sensoren BMW Z3 Roadster (E36) 2.8 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw BMW Z3 Roadster (E36) 2.8 i

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW Z3 Roadster (E36)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.