WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z3 Roadster (E36) 2.2 i 163PK
Bouwjaar 08-2000 - heden

ABS sensoren BMW Z3 Roadster (E36) 2.2 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw BMW Z3 Roadster (E36) 2.2 i

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW Z3 Roadster (E36)

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen.