WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z3 Roadster (E36) 2.0 i 150PK
Bouwjaar 04-1999 - heden

ABS sensoren BMW Z3 Roadster (E36) 2.0 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw BMW Z3 Roadster (E36) 2.0 i

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW Z3 Roadster (E36)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.