WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z3 Roadster (E36) 1.9 i 140PK
Bouwjaar 10-1995 - heden

ABS sensoren BMW Z3 Roadster (E36) 1.9 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW Z3 Roadster (E36) 1.9 i

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW Z3 Roadster (E36) past.

ABS sensor kopen voor uw BMW

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.