100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X6 (E71, E72) xDrive 40 d 306PK
Bouwjaar 07-2009 - 06-2014

ABS sensoren BMW X6 (E71, E72) xDrive 40 d

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA WielnavenDAF RemslangenRENAULT Remcilinders.

ABS sensor kopen voor uw BMW X6 (E71, E72) xDrive 40 d

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW X6 (E71, E72)

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.