WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (E70) xDrive 30 d 235PK
Bouwjaar 10.2008 - 03.2010

ABS sensoren BMW X5 (E70) xDrive 30 d

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw BMW X5 (E70) xDrive 30 d

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensoren in het wiellager

Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW X5 (E70)

Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG ABS sensorenPLYMOUTH RemtrommelsSSANGYONG Wiellagers. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.