WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (E70) xDrive 30 d 245PK
Bouwjaar 04-2010 - 07-2013

ABS sensoren BMW X5 (E70) xDrive 30 d

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW X5 (E70) xDrive 30 d

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW X5 (E70) past. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Gietijzer komt minder veel voor als component.

ABS sensor kopen voor uw BMW

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.