100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 (E31) 850 i,Ci 300PK
Bouwjaar 01-1990 - 08-1994

ABS sensoren BMW 8 (E31) 850 i,Ci

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS sensor kopen voor uw BMW 8 (E31) 850 i,Ci

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 8 (E31)

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.