WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E32) 735 i,iL 220PK
Bouwjaar 09-1986 - 01-1989

ABS sensoren BMW 7 (E32) 735 i,iL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 7 (E32) 735 i,iL

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

ABS sensor kopen voor uw BMW 7 (E32)

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.