100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E32) 735 i,iL 211PK
Bouwjaar 06-1986 - 07-1992

ABS sensoren BMW 7 (E32) 735 i,iL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw BMW 7 (E32) 735 i,iL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO ABS sensorenOPEL HandremkabelsSKODA Remschijven. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 7 (E32)

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.