100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E23) 745 i 252PK
Bouwjaar 04-1980 - 04-1983

ABS sensoren BMW 7 (E23) 745 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 7 (E23) 745 i

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw BMW 7 (E23)

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI RemklauwenVW VOLKSWAGEN WielnavenVOLVO ABS sensoren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.