100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E23) 735 i 218PK
Bouwjaar 09-1979 - 09-1982

ABS sensoren BMW 7 (E23) 735 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons.

ABS sensor kopen voor uw BMW 7 (E23) 735 i

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 7 (E23) komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.