WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (E34) 530 i 218PK
Bouwjaar 09-1992 - 07-1996

ABS sensoren BMW 5 Touring (E34) 530 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Een defect ABS-sensor herkennen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 5 Touring (E34) 530 i past. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij controleren altijd bij de BMW 5 Touring (E34) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS-sensor op uw BMW uitlezen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.