WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (E34) 525 tds 143PK
Bouwjaar 12-1991 - 07-1996

ABS sensoren BMW 5 Touring (E34) 525 tds

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw BMW 5 Touring (E34) 525 tds

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Elke BMW 5 Touring (E34) heeft een eigen VIN-nummer. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Je kunt bij ons betalen via {LIST} De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT RemschoenenSKODA StuurkogelsDACIA Remklauwen.