WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E34) M5 340PK
Bouwjaar 01-1992 - 07-1995

ABS sensoren BMW 5 (E34) M5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.

ABS sensor kopen voor uw BMW 5 (E34) M5

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Jurid, Pagid, ATE, TRW, Brembo, Rofren en Bosch Elke BMW 5 (E34) heeft een eigen VIN-nummer. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.